DocsBarcelona crea el Latin Forum

DocsBarcelona fa temps que ha detectat el creixent talent del documental a Amèrica Llatina. Enguany gràcies al suport d’Ibermedia i amb la col·laboració de DOC MEETING Argentina i DOCMONTEVIDEO, DocsBarcelona ha creat el Latin Forum. 6 projectes llatinoamericans gaudiran d’una beca de formació per viure intensament el DocsBarcelona. Els representants dels projectes accediran al Taller de Pitching, al Pitching Forum  com a observadors, a les projeccions del Festival i classes magistrals i finalment presentaran els seus projectes en el Latin Forum, davant d’un Financing Pitching Panel específic.

Els professionals que s’han beneficiat de la beca han estat seleccionats entre els participants a DOC MEETING Argentina i DOCMONTEVIDEO 2010; i d’entre tots els projectes llatinoamericans presentats a la selecció de DocsBarcelona Pitching Forum 2011. Consulta aquí els projectes seleccionats.

Les persones que s’apuntin com a observador al Pitching Forum podran guanyar acreditacions per Doc Meeting Argentina i DocsMontevideo

Entre els observadors inscrits es sortejaran dues acreditacions per assisitir a la propera edició de
DOC MEETING Argentina i DOCMONTEVIDEO.

78 Sales
90288 Espectadors