DocsBarcelona, LA CITA ANUAL AMB EL CINEMA DE LA REALITAT D’ESTRENA A BARCELONA

És l’esdeveniment professional entorn el documental més important de l’Estat espanyol i dels més importants del món.

 

400 professionals acreditats de tot el món i 100 periodistes segueixen any rere any les projeccions del festival que s’obre a tots els ciutadans i visitants de Barcelona. Milers d’espectadors que es troben per veure a les sales de cinema els millor documentals d’estrena a nivell internacional.

 

En paral·lel, les activitats d’indústria mostren per primer cop els que seran els futurs documentals en sala, a través del fòrum de finançament de projectes. Més de 200 projectes de 35 països passen cada any pel filtre d’un comitè que en tria els 25 millors. Aquests tindran l’oportunitat de presentar-se davant un panell de finançadors internacional.

 

Classes magistrals, anàlisi de projectes en fase de muntatge, jornades de discussió sobre noves tendències, trobades de networking, projeccions per adolescents i altres activitats paral·leles, converteixen Barcelona a la primavera en la capital del cinema més autèntic i emocionant.

 

Més informació a www.docsbarcelona.com

78 Sales
90288 Espectadors