Durant el mes d’abril, un documental d’altura!

Què és millor per tocar el cel amb els dits? Fer-ho individualment o mirar de pujar col·lectivament creant un castell? En El Documental del Mes d’abril, The Human Tower  tres cultures, la catalana, la xilena i l’índia, miren de fer el mateix: sumar esforços per obtenir un èxit col·lectiu. La construcció de castells serveix per a què a Vilafranca del Penedès, a Santiago de Xile i a Mumbai desenes d’homes i dones se sumin per anar mes enllà. 
El documental, dirigit per Cano Rojas i Ram Devieni, ens mostra com la creació de castells en èpoques de crisi dóna sentit a esperances col·lectives, tot i que res és senzill. Una història global sobre la passió, la valentia i la tensió de les torres fetes per i amb persones humanes.

El dia 12 d’abril hi haurà un passi especial d’aquest documental, serà als Cinemes Renoir Floridablanca de Barcelona, amb un diàleg posterior amb Cano Rojas, director, i Miquel Ferret expresident dels Castellers de Vilafranca, coprotagonistes del film. Per aquesta sessió és necessària invitació prèvia. (Aforament limitat, consultar disponibilitat a info@eldocumentaldelmes.com)

A partir d’aquest dia, com sempre podeu consultar el web d’El Documental del Mes per veure més sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html.

78 Sales
90288 Espectadors