El cielo abierto és El Documental del Mes de març

El protagonista d’aquest mes de març és Monsenyor Óscar Arnulfo Romero, la veu dels sense veu a El Salvador, el capellà revolucionari que va ser assassinat el 24 de març de 1980. Les seves homilies, retransmeses per ràdio a tot el país, eren una crida constant contra la violència i la violació dels drets humans que tenia lloc al seu país.
 
El film, d’Everardo González, ha participat en festivals com la Mostra de Cinema Mexicà de Guadalajara, el Festival des Films du Monde de Canadà i el Festival Internacional de Cinema Mar de Plata d’Argentina.
 
El dia 1 de març hi haurà un passi especial als Cinemes Renoir Floridablanca, que comptarà amb la presentació de Jordi Palou-Loverdos, Director de Memorial Democràtic  de la Generalitat de Catalunya. Per aquesta sessió és necessària invitació prèvia. El mateix dia també s’estrenarà als Cinemes Alexandra, Cinemes Méliès de Barcelona i a les sales de Madrid, Banyoles, Girona, i Vilanova i la Geltrú.
 
A partir d’aquest dia, com sempre podeu consultar el web d’El Documental del Mes per veure més sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html.

78 Sales
90288 Espectadors