El Documental del Mes ja disponible online

Et vas perdre El Documental del Mes a la teva sala i no saps com recuperar-lo? A partir d’ara serà molt fàcil. Gràcies a Wuaki.tv El Documental del Mes es podrà veure online, a la web www.wuaki.tv o directament a la televisió, un mes després de la seva estrena en sales.
Parallel 40 ha signat un acord de col·laboració amb Wuaki.tv, empresa que incorpora el videoclub a la televisió a través d’internet, gràcies el qual El Documental del Mes estarà disponible online.
Disponible en versió original subtitulada en castellà i en català, aquest nou catàleg s’estrena aquest mateix mes amb “La revolució dels Saris Roses“, el documental de Kim Longinotto, estrenat en sales el passat mes de setembre. El film explica el dia a dia d’un grup de dones de la regió índia d’Uttar Pradesh, identificables per les seves saris roses, que lluiten contra els matrimonis forçats i l’assetjament que pateixen moltes joves. Una mirada dura però alhora divertida cap a aquestes activistes i la seva carismàtica líder. 
A més, el catàleg es presenta amb 4 dels títols més importants d’El Documental del Mes 2010 com “Burma VJ“, d’Anders Ostergaard, nominat al millor documental als Òscars 2010, “God Bless Iceland“, sobre la crisi econòmica islandesa, el documental sobre Farah Diba “The Queen and I” i el documental musical “El último aplauso“.
A partir del mes de novembre El Documental del Mes estrenarà cada mes un nou documental online a través de Wuaki.tv: una nova història increïble que ens obrirà una mica més la finestra a través de la qual mirem món.

78 Sales
90288 Espectadors