El Documental del Mes ja disponible online

Des d’aquest mes de juny El Documental del Mes ja està disponible a Internet a través de la plataforma xilena Bazuca.com, una de les empreses més grans de distribució online i telefònica de continguts culturals a Llatinoamèrica i la principal en territori xilè.
La primera estrena ha estat La Isla, de Uli Stelzner, una història sobre el descobriment accidental de l’arxiu secret de la policia nacional de Guatemala que, a finals del segle XX, juntament amb l’exèrcit, va assassinar i segrestar a milers de persones.
Disponible en HD i amb continguts extra, La Isla serà el tret de sortida per a l’estrena cada primer dijous de mes a Bazuka on Demand, d’un nou documental del catàleg d’El Documental del Mes, format per les millors pel·lícules estrenades a la seva xarxa de sales de cinema a Espanya, l’Argentina i l’Uruguai, i seleccionades i reconegudes als principals festivals de tot el món. Títols como Burma VJ, nominada als premis Óscar 2010, o el primer documental dirigit por l’actriu francesa Sandrine Bonnaire, El seu nom és Sabine, en són alguns exemples.
Bazuca.com, divisió del gran holding xilè VTR, porta més de 10 anys en actiu. El 2010 va començar la seva activitat en el sector del video on demand i les aplicacions per a dispositius mòbils en resposta a la necessitat d’un nou model de distribució de continguts adaptat als hàbits del consumidor. Avui, Bazuca té 10.000 subscriptors i 2.000 transaccions mensuals a la secció Bazuca on Demand.
Amb aquesta acció, El Documental del Mes fa un pas més cap al seu objectiu de sempre, el d’apropar el documental als espectadors. Per primera vegada en els seus 6 anys d’història, les estrenes d’El Documental del Mes estaran disponibles a Internet, a un click de distància de qualsevol usuari xilè i aviat també de qualsevol usuari català i de la resta de l’Estat.

78 Sales
90288 Espectadors