El Documental del Mes obre el 2012 amb l’estrena de “Tahrir 2011”

Aquest 2012 l’obrim amb el primer documental estrenat en sales a Egipte després dels 30 anys de mandat de Mubarak. La història d’una revolució gestada i liderada per l’anomenada “generació Facebook” que ha marcat un abans i un després en molts dels països veïns sotmesos a règims antidemocràtics, explicada des de dintre.
 
L’estrena serà als Cinemes Renoir Floridablanca el dia 12 de gener a les 20h. Aquest passi especial és gratuït tot i que s’haurà de reservar invitació prèviament degut a l’aforament limitat! Caldrà enviar un correu electrònic a info@eldocumentaldelmes.com amb el vostre nom. 
 
Després de la projecció hi haurà un cinefòrum amb Joan Roura, enviat especial de TV3 al Caire i Lurdes Vidal, responsable de l’àrea Món Àrab i Mediterrani de l’Insititut Europeu de la Mediterrània.
 
A part d’aquest passi especial també es podrà veure a totes les sales de la nostra Xarxa arreu d’Espanya i Llatinoamèrica durant el mes de gener.
 
Consulteu sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

78 Sales
90288 Espectadors