El documental Viva la Pepa seleccionat al festival Filmets

El documental de 30′ Viva la Pepa camarada, produït per Parallel40 per a TVC, ha estat seleccionat en la Secció Oficial del festival Filmets Badalona Film Festival que se celebrarà la primera setmana de novembre. La història del documental gira en torn a la figura de Peter Yang, un xinés atípic, enigmàtic i paradoxal. La directora del documental Paula Sarmiento es pregunta què té d’especial aquest ancià xinés que va arribar a Barcelona fa setanta anys. La seva visió de la vida, la seva particular opinió sobre la religió i oficiar missa a la Catedral de Barcelona a través dels ulls d’un vell mossèn xinès. En la passada edició del festival Filmets, el documental “Una carta per l’Antonio”, produït també per Parallel40 va ser el guanyador a la Secció Oficial.

78 Sales
90288 Espectadors