‘Fora de joc’ destaca en el panorama europeu

L’European Documentary Film Magazine o el que és el mateix, la revista DOX, ha publicat una ressenya del film Fora de joc, dirigit i protagonitzat per Sergi Moreno i produït per Paral·lel40 per TV3. La revista DOX és líder a nivell europeu en el món de les pel·lícules documentals i una de les més prestigioses del sector dins del  panorama internacional. El breu del documental, d’uns 30 minuts de durada, apareix a la secció Note-worthy films (“digna de menció”) en el número d’aquesta primavera 2011.

El documental de Sergi Moreno es va produir al 2010 com un taller de Parallel40 i es va presentar al festival DocsBarcelona en l’edició d’enguany. 

Fora de joc explica la història d’en Sergi, un jove de 34 anys que passa per una crisi de maduresa que el fa sentir fora de joc. El protagonista veu com s’acaba la seva joventut sense haver consolidat encara ni la seva situació professional, ni econòmica, ni personal. Aquesta situació li genera una frustració que no el deixa mirar endavant i, per aquest motiu, decideix compartir la seva experiència amb els seus amics, ja que potser ells també pateixen aquesta epidèmia: la dificultat de fer-se gran.

78 Sales
90288 Espectadors