Grans documentals el mes de maig

Les pel·lícules que es podran veure aquests dies són:

Dijous 5 de maig, 19 h
Pecados de mi padre. N. Entel. Argentina i Colòmbia, 2009
Pablo Escobar, l’infame cap del càrtel colombià de Medellín, és descrit per primera vegada pel seu fill Sebastián Marroquín, qui narra la història de la seva infància. Marroquín va créixer amb un pare a qui estimava, però sabent que era l’enemic número 1 de Colòmbia.
Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda

Dimarts 10 de maig, 19 h
Tintin et moi (Tintín i jo). A. Østergaard. Dinamarca, 2003
Per què les aventures de Tintín continuen fascinant els seus lectors, fins i tot quan ja són adults? Hergé, el creador belga de Tintín, va provar de respondre aquesta pregunta en una entrevista exclusiva enregistrada l’any 1971, que no havia estat mai publicada íntegrament.
Biblioteca Xavier Benguerel

Dilluns 16 de maig, 19 h
La ciudad de los fotógrafos. S. Moreno
Xile, 2006
Un jove interroga el seu pare: per què fotografiaves la repressió? La fotografia com a testimoni, com a instrument revolucionari, com a mitjà d’expressió dels oprimits… El jove va trobar la resposta just l’any en què va morir Pinochet.
Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix

Dimecres 18 de maig, 19 h
Morir a Jerusalem. H. Medalia
Israel i Estats Units, 2007
Des de que Rachel Levy, de 17 anys, va ser assassinada per Ayat al-Akhras, una suïcida palestina també de 17 anys, la seva mare no ha tingut cap moment de repòs. La directora posa en contacte les mares de les respectives noies en un intent que comparteixin les seves emocions i punts de vista i puguin trobar una mica de pau.
Biblioteca Fort Pienc

Dimecres 25 de maig, 19 h
Pont sobre el Wadi. Tomer & Barak Heymann
Israel, 2006
L’any 2004 diferents pares àrabs i israelians es van embarcar en una iniciativa conjunta per establir una escola bilingüe (àrab/hebreu) d’ensenyament primari a Kara, un poble a la vall de Wadi, a Israel. L’escola, amb un alumnat de 50 nens jueus i 50 d’àrabs, sobreviu en el seu primer any amb la lluita i l’esforç dels pares i els professors per coexistir.
Biblioteca Jaume Fuster

Dimarts 31 de maig, 19 h
El último aplauso. G. Kral
Alemanya, Japó i Argentina, 2008
Emotiva història d’un oblidat grup de veterans cantants de tango de Buenos Aires que durant molts anys varen actuar en el famós bar El Chino.
Biblioteca Bon Pastor

78 Sales
90288 Espectadors