ITHEMBA

Aquest mes de febrer el documental Ithemba d’Elinor Burkett és la pel·lícula escollida per a que es projecti a les sales de la nostra Xarxa. A més a més aquest documental també va obrir la 15a edició del Festival Internacional de Documentals, DocsBarcelona.

Ithemba és un film sobre superació, sobre la música contra prejudicis i un cant a l’esperança en un país, Zimbabwe, enfonsat per la crisi econòmica, política i sanitària.

L’estrena del documental va tenir lloc el dijous 2 de febrer als Cinemes Renoir Floridablanca i va comptar amb la presència dels directors, Errol Webber i Elinor Burkett, guanyadora d’un Oscar el 2010 pel curtmetratge documental Music by Prudence.

El documental es podrà veure com sempre, a totes les sales de la Xarxa al llarg del mes de febrer.
Consulteu sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

78 Sales
90288 Espectadors