La Isla. Archivos de una tragedia

El dijous 7 d’abril s’estrena La isla. Archivos de una tragedia, El Documental del Mes de abril. El documental, dirigit per Uli Stelzner, obre les portes de “La isla”, l’antic arxiu secret de la policía nacional de Guatemala. Un soterrani descobert accidentalment que conté centenars de milers de documents que evidencien les tortures, segrestos i assassinats comesos per les forces de seguretat de l’estat durant la segona meitat del segle XX.

El Documental del Mes va néixer el 2004 amb la finalitat d’apropar aquest gènere cinematogràfic a tot tipus de públic. Des d’aleshores, Parallel 40 estrena cada mes un documental a sales http://farmaciaabuonmercato.com comercials, auditoris i centres culturals de l’Estat espanyol i de Xile, l’Argentina i l’Uruguai. La xarxa d’El Documental del Mes compta ja amb 60 sales, repartides entre Catalunya, les Illes Balears, Madrid, Astúries, la Comunitat Valenciana, Biscaia, Castella i Lleó i Llatinoamèrica.

A Barcelona, La isla. Archivos de una tragedia es projectarà dijous 7 a la Filmoteca de Catalunya, als Cinemes Girona, als Cinemes Méliès i als Cinemes Alexandra. A la resta de sales i municipis de la xarxa, es podrà veure al llarg de tot el mes. Per consultar sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

78 Sales
90288 Espectadors