Memorimage creix un 68% a la seva 6ª edició

La VI edició de Memorimage. Festival Interancional de Cinema de Reus va tancar el 12 de novembre amb un creixement en nombre d’assistents d’un 68%, amb un total de 2.472 espectadors que van anar les diferents sessions així com a les activitats paral·leles organitzades durant el festival. Memorimage va arribar a la seva VI edició amb 22 pel·lícules de diversa temàtica, però en general amb un punt en comú, que “parlen no tant de fets, com dels personatges que han provocat aquests fets” tal i com va destacar la directora artística del festival, Anna Marquès.

La programació va estar encapçalada per l’estrena de la pel·lícula de Maria Gorgues, “Brava, Victòria!”, guanyadora del Premi del Públic, de la qual es va posposar la seva emissió a televisió per ser estrenada al festival, fet que manifesta la consolidació i rellevància de Memorimage. El Premi Ciutat de Reus, per la millor pel·lícula, va ser per “Cabaret Berlín”, mentre que el Premi Cinema Rescat va recaure en “El último Magnate”; el Premi MemoriReus a “Els Brigadistes entre nosaltres” i el Premi Memorial Democràtic va ser per “Jesús Monzón, el líder oblidat per la història”. El Jurat també va fer una menció especial dins el Premi Memorial Democràtic a la pel·lícula “Els Brigadistes entre nosaltres”.

Enguany el festival s’ha consolidat en totes les seves seccions i activitats triplicant el nombre d’alumnes assistents al MemoriJove, així com en els participants en la Jornada Professional on va haver 81 assistents.

78 Sales
90288 Espectadors