Més de 100.000 espectadors

 

Amb l’estrena del documental del mes de desembre, The Edge of Dreaming, El Documental del Mes supera la barrera de 100.000 espectadors, després de 6 anys d’història i gairebé 80 documentals estrenats.

Durant aquests 6 anys, El Documental del Mes s’ha consolidat com una iniciativa única a Catalunya, a l’estat espanyol i a Llatinoamèrica oferint regularment (una cada mes) estrenes de documentals en versió original subtitulada. I ho ha fet amb la vocació d’acostar aquest gènere al públic, anant més enllà de les capitals per arribar a ciutats i poblacions on els espectadors no tenien accés a documentals d’estrena en pantalla gran. 

Així, gràcies al Documental del Mes els habitants de grans capitals com Barcelona, Madrid, Montevideo, Santiago de Chile o Buenos Aires, de poblacions mitjanes com Lleó, Terrassa, Alacant, Palma de Mallorca, Gijón o Aranjuez, o de petites poblacions com Alaior, Llorenç del Penedès o Arenys de Munt, podran gaudir d’un 2011 ple d’històries increïbles.

El creixement dels espectadors any rera any es correspon amb l’expansió territorial del projecte que ha passat de les 3 sales inicials en un sol país, a les més de 60 en 4 països i 2 continents. A partir de gener de 2011, 61 sales estrenaran cada mes un documental en una població de l’estat espanyol, Xile, l’Argentina o l’Uruguai.

Si voleu consultar el llistat complet de sales i la programació prevista pel 2011 consulteu el nostre web: www.eldocumentaldelmes.com.

78 Sales
90288 Espectadors