Obert el període d’inscripció per MemoriReus 2011

El festival Memorimage anima a creadors, realitzadors i productors a presentar obres per a la secció del MemoriReus d’enguany. El termini de rebuda d’obres ja està obert i hi poden participar les produccions que continguin imatges d’arxiu en moviment (no hi ha restriccions de gènere ni durada). També ho poden fer aquelles on la temàtica i/o producció sigui del Camp de Tarragona, i, finalment, que hagi estat produïda entre el 2009 fins l’actualitat.

Aquells interessats en participar en la selecció poden enviar una còpia en DVD de l’obra audiovisual, acompanyada d’un full informatiu amb el contacte i els crèdits de la producció a l’adreça del festival: c/ Rosselló 184, 5è 08008 Barcelona.

El termini per a presentar les propostes finalitzarà el 30 de juny de 2011.

78 Sales
90288 Espectadors