Olímpicament grans

El dijous 7 de juliol s’estrena El Documental del Mes de juliol: Olímpicament Grans, un film de l’alemany Jan Tenhaven, protagonitzat per cinc atletes d’entre 80 i 100 anys units per un mateix objectiu: participar als campionats del món d’atletisme a Finlàndia el proper estiu.

El documental, que reivindica amb sentit de l’humor la invisibilitat mediàtica de la tercera edat en l’esfera esportiva ha estat premiat i projectat en diversos festivals d’arreu del món com el Hot Docs de Canadà o el festival de referència europeu, lDFA a Amsterdam.

Olímpicament grans és el primer títol per al cinema del director, Jan Tenhaven, que ha dedicat els darrers 15 anys a fer documentals, entre els que destaquen Why We Buy (2009) i The War in Me (2008).

A Barcelona Olímpicament Grans es projectarà el dijous 7 als Cinemes Alexandra, els Cinemes Girona, i a la Filmoteca de Catalunya. A la resta de sales i municipis de la xarxa es podrà veure durant tot el mes de juliol. Per consultar sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

78 Sales
90288 Espectadors