Parallel 40 Sur imparteix un Workshop a Colombia

Deu participants amb projecte i una vintena d’observadors. Aquest ha estat el nombre de participants en el II Taller de Pitching del Festival Internacional de Cine de Cartagena de Indias, enguany impartit per Joan Gonzàlez, director de Parallel 40. Durant tres intensos dies els participants han tingut oportunitat de treballar els seus projectes amb vista a poder presentar-los a mercats internacionals i de fer un pitching davant de dues televisions i professionals del sector de l’audiovisual. Entre tots els participants s’escollirà un guanyador que podrà assistir a la pròxima edició del DocsBarcelona com a observador. D’altra banda dins del workshop han tingut lloc un estudi de cas a càrrec de Tono Folguera, productor del documental recentment guardonat amb un Goya, “Bicicleta, cullera, poma”, i una xerrada a càrrec del productor Frederik Gerten que va parlar sobre el procés de producció de la pel·lícula Bananas. Entre els assistents com observadors hi havia professionals de tres televisions colombianes (Telepacífico, Teleantioquia i la televisió nacional RCN); d’universitats (Universidad Nacional, Universidad del Valle y Universidad del Norte), productors i directors de documentals, així com representants del Ministeri de Cultura colombià.

78 Sales
90288 Espectadors