Parallel40 participa al Momentum Project

Des del passat mes de febrer del 2013, Parallel40 ha estat immers al Momentum Project, una iniciativa dirigida a promoure l’emprenedoria social per mitjà de dues línies de treball: el desenvolupament d’un programa per consolidar i augmentar l’impacte d’aquestes iniciatives i la creació d’un ecosistema de suport a l’emprenedor social.
D’entre més de 100 aspirants, Parallel40 va ser escollida, juntament amb 8 candidats més, per participar al projecte demostrant durant el procés de selecció, la viabilitat, capacitat d’impacte i potencial de creixement dels seus projectes.
El passat dilluns 29 d’octubre Parallel40 va participar al Social Investment Day 2012, a Madrid, un dels elements clau per als emprenedors seleccionats d’aquesta edició del Momentum Project. Durant aquesta jornada, i després d’haver passat una intensa etapa de formació, Parallel40 va presentar els seus plans de desenvolupament per buscar finançament i poder continuar els plans de creixement de dos dels seus projectes: El Documental del Mes i el Festival DocsBarcelona

Participant en aquest programa d’emprenedoria social, Parallel 40 contribueix amb la seva difusió del documental social a implantar solucions sostenibles d’empresa que millorin les injustícies socials, i l’equilibri mediambiental i social.

Aquí podreu veure el vídeo on expliquem què fem, com ho fem, i on volem arribar: http://www.youtube.com/watch?v=V2Mi9b-Pn6E&feature=share&list=UUn0oOvyQ4fg-fzqt3XwEOTg 

78 Sales
90288 Espectadors