Screaming Men

El dijous 2 de juny s’estrena Screaming Men (Homes que criden), El Documental del Mes de juny. La paraula finesa huutaa significa qualsevol cosa que l’home pot fer en veu ben forta: cridar, xisclar, bramar, plorar, esclatar a riure… I és la paraula que dóna origen al Mieskuoro Huutajat, (el cor dels homes cridaners), un peculiar cor masculí d’origen finès. Vestits de negre, amb camises blanques i corbates elàstiques, els membres del cor interpreten el seu repertori cridant.

Coincidint amb l’estrena a la Filmoteca de Catalunya, dijous 2 a les 19.30 hores, El Documental del Mes comptarem amb la presència del director del docmental, Mika Ronkainen també ex-membre del cor, que ens presentarà el documental i respondrà les preguntes dels espectadors. Podreu coneixe’l també a les sessions del 2 de juny als Cinemes Girona de Barcelona, a Molins de Rei el 3 de juny i també Arenys de Munt el 4 de juny.
A Barcelona, Screaming Men també es projectarà dijous 2 als Cinemes Méliès i als Cinemes Alexandra. A la resta de sales i municipis de la xarxa, es podrà veure al llarg de tot el mes. Per consultar sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

Coincidint amb l’estrena a la Filmoteca de Catalunya, dijous 2 a les 19.30 hores, comptarem amb la presència del director del docmental, Mika Ronkainen també ex-membre del cor, que presentarà el documental i respondrà les preguntes dels espectadors. Podreu coneixe’l també a les sessions del 2 de juny als Cinemes Girona de Barcelona, a Molins de Rei el 3 de juny i també Arenys de Munt el 4 de juny.

A Barcelona, Screaming Men també es projectarà dijous 2 als Cinemes Méliès i als Cinemes Alexandra. A la resta de sales i municipis de la xarxa, es podrà veure al llarg de tot el mes. Per consultar sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

78 Sales
90288 Espectadors