Un jove Freud a Gaza

 

El dijous 3 de març s’estrena Un jove Freud a Gaza, el documental del mes de març del projecte El Documental del Mes. El documental, dirigit per PeÅ Holmquist i Suzanne Khardalian, segueix a Ayed, un jove psicòleg que treballa a la franja de Gaza, en el seu dia a dia personal i professional, mentre fa visites de psicoteràpia a domicili i tracta amb pacients que pateixen les conseqüències de la guerra.

El Documental del Mes va néixer el 2004 amb la finalitat d’apropar aquest gènere cinematogràfic a tot tipus de públic. Des d’aleshores, Parallel 40 estrena cada mes un documental a sales comercials, auditoris i centres culturals de l’Estat espanyol i de Xile, l’Argentina i l’Uruguai. La xarxa d’El Documental del Mes compta ja amb 60 sales, repartides entre Catalunya, les Illes Balears, Madrid, Astúries, la Comunitat Valenciana, Biscaia, Castella i Lleó i Llatinoamèrica.

A Barcelona, Un jove Freud a Gaza es projectarà dijous 3 a la Filmoteca de Catalunya, als Cinemes Girona, als Cinemes Méliès i als Cinemes Alexandra. A la resta de sales i municipis de la xarxa, es podrà veure al llarg de tot el mes. Per consultar sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

78 Sales
90288 Espectadors