Vine com a observer al Pitching Forum

El Pitching Forum és el punt de trobada de la indústria documental. Vine entre el dijous 3 i divendres 4 de febrer i aprofita l’oportunitat de fer networking amb altres professionals del sector per conéixer les tendències de la producció i distribució internacional i aprèn l’art del piching.

Aquest any no perdis l’ocasió única d’assistir a l’exposició de 24 projectes documentals davant d’un important i variat grup de finançadors.

A més de les sessions de pitching, l’entrada com a observador inclou: el dinar-networking dels dos dies, 5 entrades per a les projeccions del Festival, http://farmaciaitaly.com/levitra.html accés a les cabines de visionat de Docs on Demand i entrada a la inauguració i cloenda, entre altres actes.

El Pitching Forum tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona, els dies 3 i 4 de febrer.
 La inscripció com a observador es podrà fer omplint el formulari d’inscripció que trobaràs al web del Festival Docs Barcelona fins el divendres 28 de gener. Les places són limitades.

I a més a més, en aquesta 14a edició sortegem 2 acreditacions per assistir a la propera edició de DOC MEETING Argentina i DOCMONTEVIDEO

78 Sales
90288 Espectadors