Aquest mes de maig un documental sobre la dignitat del treballador

“Si vols ser un constructor de vaixells, has d’haver nascut per ser-ho”. Amb aquesta frase resumeix un dels protagonistes de La meva fàbrica, el documental escollit per ser Documental del Mes de maig, la importància que té per a ell el seu lloc de treball. 
Aquest film, es projectarà coincidint amb el Dia del Treballador i és una pel·lícula sobre la dignitat del treballador i un exemple bell i contundent de què hi ha darrere del concepte abstracte de la “crisi”. 
El documental és de nacionalitat alemanya i és dirigit per Dieter Schumann. I explica com pels protagonistes, treballar a la fàbrica no es tracta només d’un sou, és també l’orgull d’un ofici, la dignitat aconseguida generació rere generació. 
Els ingressos d’un terç dels habitants de la ciutat alemanya de Wismar depenen de Wadan Yards, una empresa constructora de vaixells. L’agost de 2008 un inversor rus es queda l’empresa. El futur sembla segur. Però quan comença la crisi mundial, 5.000 llocs de treball entren en perill.
El dia 3 de maig hi haurà un passi especial d’aquest documental, serà als Cinemes Renoir Floridablanca de Barcelona. Per aquesta sessió és necessària invitació prèvia. (Aforament limitat, consultar disponibilitat a info@eldocumentaldelmes.com)
A partir d’aquest dia, com sempre podeu consultar el web d’El Documental del Mes per veure més sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html.

78 Sales
90288 Espectadors