El Ambulante: estas disposat a somniar?

Un home arriba amb un cotxe atrotinat a un petit poble de la Pampa argentina. Es reuneix amb les autoritats del municipi i els fa una proposta: realitzar un llargmetratge de ficció en 30 dies, a canvi de menjar i allotjament. Els actors: els veïns i veïnes.  Una vegada l’alcalde accepta, el poble sencer viu durant un mes al ritme de pel·lícula proposat pel cineasta solitari.
Aquesta és la vida de Daniel Burmeister, que recorre Argentina poble a poble creant històries úniques que immortalitza en pel·lícules. A cada vila adapta els seus guions i aconsegueix diners addicionals amb la venda de les entrades i els DVD.
El rumor sobre l’existència d’aquest personatge, el protagonista d’una aparent llegenda romàntica irreal, va portar als 3 directors: Eduardo de la Serna, Lucas Marcheggiano, Adriana Yurcovich a comprovar la certesa de la historia.
I el resultat és El Documental del Mes de juliol, el film argentí “El Ambulante”, que s’estrenarà el dia 5 de juliol als Cinemes Méliès de Barcelona.
A partir d’aquest dia, com sempre podeu consultar el web d’El Documental del Mes per veure més sales i horaris: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html.

78 Sales
90288 Espectadors