El documental del mes surt en DVD

El proper 29 d’octubre El Documental del Mes surt a la venda en DVD a les Llibreries Laie, amb una col·lecció formada per 30 dels millors títols documentals estrenats a sales de tot l’estat a través d’aquesta iniciativa.

Després de 7 anys apropant els documentals als espectadors a través d’una estrena mensual en sales de tot l’estat espanyol i a Llatinoamèrica (més de 40 punts en total), El Documental del Mes inaugura ara un nou camí per fer arribar els documentals al màxim número de persones possibles: el DVD.
Amb aquest objectiu es publica el 29 d’octubre la primera col·lecció en DVD d’El Documental del Mes, formada per 30 documentals estrenats al llarg de la història del projecte. Entre els títols escollits hi ha peces com Burma VJ, el documental nominat a l’Òscar sobre la revolució birmana; Pecados de mi padre, la història inèdita d’un dels narcotraficants més coneguts de tots els temps, el colombià Pablo Escobar, narrada pel seu fill; Rembrandt’s J’accuse, la investigació criminal de Peter Greenaway a partir de l’obra de Rembrandt La ronda de nit; o Receptes per al desastre, el diari en primera persona de John Webster, activista mediambiental que convenç la seva dona i els seus dos fills per que tota la seva família comenci una “dieta del petroli” durant un any sencer.
Els 30 documentals que conformen la col·lecció s’editen en versió original subtitulada en català i en castellà i es poden adquirir individualment.
L’edició d’aquesta col·lecció es fa de la mà de les llibreries Laie, punt de venda únic i oficial del producte, que amb aquesta acció inicia un acord de col·laboració amb Parallel 40 per promoure el documental des de les seves llibreries que inclou també la promoció de descomptes creuats per a la compra de productes a la llibreria i per a l’assistència a les estrenes d’El Documental del Mes.
Parallel 40, empresa amb més de 15 anys d’història especialitzada en el sector documental, troba així un soci amb més de 30 d’experiència en el món de les llibreries i les botigues de museu que l’acompanyarà també en alguns dels seus altres projectes com el festival DocsBarcelona o la promoció dels joves creadors de documentals.
Aquesta iniciativa constitueix un pas més en la tasca d’ampliar la difusió d’El Documental del Mes, ja iniciada  a través de la seva presència en diverses plataformes online des de finals del 2011 (Filmin, Wuaki.TV i Voddler).
 
PUNTS DE VENDA OFICIALS:
 
CCCB (C/ Montalegre, 5)
Pau Claris (C/ Pau Claris, 85)
Caixafòrum (C/ Ferrer i Guàrdia, 6-8)
I també a www.laie.es
 

78 Sales
90288 Espectadors