El petit documental del mes

A partir del mes de febrer Laie i Parallel40 impulsen la iniciativa “El Petit Documental del Mes”, projeccions mensuals de documentals de 30 minuts realitzats per autors catalans i posteriors tertúlies al cafè Laie de Pau Claris (C/ Pau Claris, 85) amb els directors.
 
Per començar, el dia 14 de febrer  a les 19.30h es projectarà  Frédéric B de Gerard Bagué:

“Un corresponsal de premsa de Girona queda captivat per la increïble història de Fréderic Bourdin, “El camaleó”, un mentider rodamón de 31 anys obsessionat a posar-se en la pell de nens desapareguts per ser acollit en centres per a menors desemparats. El periodista inicia una apassionant recerca, absolutament real i amb valuoses revelacions periodístiques, que condueix a l’espectador fins a aquest personatge torturat i fonedís.

Gerard Bagués i Hugas
(Girona, http://premier-pharmacy.com 1967) és periodista, realitzador de documentals i escriptor. Ha treballar a Diari de Girona, Nou Diari i El País. És autor de més de 250 narracions que dinamiten les fronteres entre el periodisme i la literatura, publicades a Contes de carrer, la seva secció del divendres a l’edició gironina de La Vanguardia. Ha rebut el Premi Recull d’articles d’opinió. Ha realitzat documentals en què s’endinsa en mons marginals i clandestins: Frédéric B. (2005), Històries de L’Arc (2006) i Els nens de les escombraries (2007), emesos pel Canal 33; i audiovisuals per a exposicions que recuperen la memòria històrica: El somni republicà (2011) i Grup Praxis 75 (1975-1990): una guerrilla comunicativa (2012).

És indispensable confirmar l’assistència a activitats@laie.cat o 934 126 832. L’entrada és lliure amb aforament limitat!

78 Sales
90288 Espectadors