Pura Vida és El Documental del Mes d’octubre

A la cara sud de l’Himalaya, a set mil quatre cents metres d’altura, un alpinista comença a trobar-se malament. El seu company dóna el crit d’alarma i comença una de les operacions de rescat més increïbles de la historia de l’Himalaya.
Iñaki Ochoa de Olza és l’alpinista que es va posar malalt mentre ascendia l’Annapurna, considerat un dels cims més perillosos del món, en els que el 40% de les persones que intenten coronar-lo perden la vida durant el camí.
Pura vida, recent guardonada al Festival de Sant Sebastià amb el premi Serbitzu, reconstrueix els 4 dies quan es va organitzar i desenvolupar l’operació de rescat de l’Iñaki, protagonitzada per 8 persones procedents de tot arreu del món, que van respondre a la crida d’alerta arriscant les seves vides per salvar la d’un altre.
Una missió de rescat sense precedents que juntament amb un grup de gent amb no només la passió per les muntanyes, sinó també i per davant de tot uns principis i objectius que defineixen la manera com viuen les seves vides.
Una historia que els directors Pablo Iraburu i Migueltxo Molina han sabut transmetre amb un missatge vitalista malgrat el seu fatal desenllaç.
El dia 4 d’octubre hi haurà un passi especial amb un dels directors a les 20:30h als Cinemes Méliès, i a més a més en aquest mateix cinema s’hi podrà veure el film cada dia a la mateixa hora fins el dia 11.
A partir d’aquest dia, com sempre podeu consultar el web d’El Documental del Mes per veure més sales i horaris:http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html.

78 Sales
90288 Espectadors