Ventura Durall, director de El perdón a 9 sales de la xarxa a la vegada

El 3 de novembre Ventura Durall, director de “El perdón” podrà respondre a les preguntes dels espectadors de 9 sales de la xarxa.
La retransmissió tindrà lloc el dia de l’estrena, el dijous 3 de novembre a partir de les 20h, immediatament després de la projecció. La senyal arribarà simultàniament fins a 9 sales de la xarxa en Catalunya, Gijón, Lleó, Aranjuez i fins i tot a Xile (on es farà una projecció extraordinària a les 16h, hora local). La seu central de l’emissió serà la sala Auditori Espai Caixa de Girona. L’acte també comptarà amb la presència de Lluís Borràs, antic psiquiatra d’Andrés Rabadán, protagonista del documental.
Gràcies a la tecnologia webcast (retransmissió a través d’internet), els espectadors de les diferents sales podran veure el que està passant a la seu central i formular les preguntes als integrants de la taula rodona (via e-mail o SMS) per rebre’n resposta en directe.
L’experiència, única al sector de l’exhibició del nostre país, i que ja vam introduir amb molt bona acollida el 2010 amb motiu de l’estrena de “Pax Americana”, reforça la vocació d’El Documental del Mes de donar les mateixes oportunitats als espectadors de qualsevol punt de la nostra geografia de veure documentals de qualitat en pantalla gran i fer-ho, a més, amb un valor afegit: la possibilitat de dialogar amb el director del documental.

Sales des de les que es podrà participar en el debat amb el director a través d’internet.
Cinemes Girona (Barcelona)
Ateneu Bar (Banyoles)
Casa de Cultura (Sant Cugat del Vallès)
Neàpolis (Vilanova i la Geltrú)
MUSAC (León)
Centro de Cultura Antiguo Instituto (Gijón)
Espacio para el Arte y la Cultura (Aranjuez)
Universidad Católica de Valparaíso (Valparaíso, Chile) – Sessió extraordinària

78 Sales
90288 Espectadors