El Documental del Mes i Altair col·laboren amb motiu de l’estrena de K2. Tocant el cel

El Documental del Mes i Altair col·laboren amb motiu de l’estrena de K2. Tocant el cel

L’estrena de maig K2. Tocant el cel coincideix amb el 30è aniversari de l’”estiu negre” al K2 i amb el 20è aniversari de la gran tragèdia de l’Everest, ocorreguda el 10 maig 1996, on grans noms de l’alpinisme internacional van morir en l’intent d’escalar dos dels cims més alts del món.

002_k2  001_k2

Per contribuir a la commemoració d’aquells fets El Documental del Mes i Altair sumen esforços en la difusió del fets a través de:

  • L’organització d’un col·loqui posterior l’estrena del film el dia 5 de maig a les 20h als Aribau Mutlicines amb els històrics alpinistes catalans José Manuel Anglada i Elisabeth Vergés
  • L’organització de la xerrada Fràgils als 8000 m. El cos humà a la Zona de la Mort el dijous 19 de maig a les 19h a la Llibreria Altair on parlaran els alpinistes Lluís Belvis, Consul Honorari de Nepal, José Manuel AngladaElisabeth VergésEdu SallentCarles VallèsEster Sabadell i Xavier Arias, i el metge Miquel Rodríguez. Els ponents compartiran les seves vivències en un col·loqui moderat pel periodista Xevi Ginesta.  http://www.altair.es/cat/actividades/evento.php?codigo=159
  • L’elaboració d’una guia de lectura complementària per ampliar la visió que ofereix el documental: http://www.altair.es/cat/especial/fragils-als-8-000-m/241/
78 Sales
90288 Espectadors