“Sonita” inaugurarà la dinovena edició de DocsBarcelona

“Sonita” inaugurarà la dinovena edició de DocsBarcelona

La seva estrena el 25 de maig al Cinema Aribau donarà el tret de sortida a cinc dies del millor cinema documental.

La directora iraniana Rokhsareh Ghaem Maghami signa el documental, premiat al darrer Festival de Sundance.

El documental inaugural de la dinovena edició de DocsBarcelona serà Sonita, la commovedora història d’una refugiada afganesa a l’Iran que fa servir el rap per conquerir la seva llibertat. El drama dels refugiats narrat en primera persona, la lluita de les dones contra els matrimonis forçats i el posicionament dels cineastes davant el que filmen són temes presents en aquest premiat i valent documental de la directora iranianaRokhsareh Ghaem Maghami, que va conquerir a la darrera edició del Festival de Sundance els màxims reconeixements del jurat i del públic.

Sonita serà la primera de la quarantena d’històries que ens aproparà la 19a edició del Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona, del 23 al 29 de maig a l’Aribau Club i el CCCB. DocsBarcelona acompanyarà aquesta producció fins a la seva estrena comercial a tot l’Estat el mes d’octubre de 2016 a través de la xarxa de sales d’El Documental del Mes a més de 70 espais per tot el territori.

78 Sales
90288 Espectadors