DocsBarcelona a les Jornades Professionals del Festival Internacional de Cinema de Menorca

El passat 18 de juliol es va inaugurar la primera edició Festival Internacional de Cinema de Menorca, un esdeveniment que busca crear una cita cinematogràfica única en un entorn natural privilegiat.

En el marc d’aquest festival s’han celebrat les primeres Jornades Professionals, en les quals DocsBarcelona ha estat un dels ponents convidats. Amb l’objectiu de consolidar-se com un punt de trobada anual de les xarxes professionals de la indústria audiovisual i de les TIC’s a les Illes Balears, l’edició d’enguany de les Jornades Professionals s’ha plantejat al voltant de 4 taules rodones sobre temes diversos que afecten i determinen el futur del sector audiovisual. DocsBarcelona va participar de la mà de Laia Aubia, la coordinadora de la iniciativa DocsBarcelona del Mes, a la primera de les taules, centrada en la innovació i la sostenibilitat dels festivals de cinema, on també van intervenir Jaume Ripoll (Atlántida Film Fest i Filmin), Carlos R. Ríos (Festival de Cinema D’A de Barcelona) i Sandra Seeling (Evolution Mallorca International Film Festival).

FESTIVAL

78 Sales
90288 Espectadors