Docs del Mes i Amnistia Internacional col·laboren per a la campanya contra la vigilància massiva

Docs del Mes i Amnistia Internacional Catalunya inicien aquest estiu una estreta col·laboració en la campanya contra la vigilància massiva 

El proper mes de setembre Docs del Mes i Amnistia Internacional Catalunya uneixen forces per sensibilitzar als ciutadans/es de la vigilància a la que estan sotmesos dia a dia i de quines són les conseqüències. Un tema de més actualitat que mai arrel dels darrers atemptats terroristes viscuts a diverses ciutats europees.

En el marc de l’estrena de setembre A Good American. El preu de la nostra seguretat, el documental de Friedrich Moser sobre el polèmic agent de la NSA que va destapar la ineficàcia d’aquesta agència i els interessos personals darrera les seves polítiques de contractació, Docs del Mes ofereix a Amnistia Internacional diverses finestres per difondre la seva campanya #UnfollowMe / #DejenDeSeguirme que pretén fer conscients els ciutadans de com la vigilància de les comunicacions s’ha convertit en una  retallada de llibertats i drets en nom de la seguretat i la lluita contra el terrorisme.

Com a part d’aquesta col·laboració, l’estrena a Barcelona del dijous 8 de setembre als Aribau Multicines comptarà amb la presentació i col·loqui a càrrec de Daniel Vilaró, portaveu d’Amnistia Internacional Catalunya i de la campanya #UnfollowMe / #DejenDeSeguirme, al voltant de la qual  gira el 6è Fòrum Anual d’Amnistia Internacional Catalunya “El discurs de la por. La retallada de drets en nom de la seguretat”, que tindrà lloc el dissabte 15 d’octubre a les Cotxeres de Sants (inscripcions obertes a partir de mitjans de setembre a www.amnistiacatalunya.org).

Docs del Mes  es trena A Good American. El preu de la nostra seguretat a 60 sales al llarg del mes de setembre, en el marc del projecte Moving Docs que promou l’estrena d’aquest film de manera simultània a diversos països europeus: Regne Unit, Eslovènia, Polònia i Xipre, entre d’altres. Consulteu totes les projeccions a http://www.eldocumentaldelmes.com/les-sales/

DOCS DEL MES-01amnistia

moving_docsblanc

78 Sales
90288 Espectadors