Erik Gandini presentarà l’estrena a Barcelona de La Teoria Sueca de l’Amor

El reputat director italosuec Erik Gandini, estarà a Barcelona el proper dijous 3 de novembre per presentar l’estrena oficial de la seva última pel·lícula, titulada La Teoria Sueca de l’Amor. L’estrena serà als Aribau Multicines (c/ Aribau, 8-10) a les 20h.

El mateix dijous 3 de novembre a les 18:30h Erik Gandini farà una xerrada a la Llibreria Altaïr (Gran Via de les Corts Catalanes, 616), dins del marc de conferències Fòrum Altaïr, per parlar sobre l’estranya relació entre els països suposadament desenvolupats i la felicitat dels seus ciutadans. La xerrada serà en anglès sense traducció.

erik-gandini-sv-vit-foto-magnus-reed-__h
Erik Gandini

 

La Teoria Sueca de l’Amor va ser seleccionada a la passada edició del Festival DocsBarcelona, on es van esgotar totes les entrades. A partir del dijous 3 de novembre es podrà veure a sales de tot Catalunya i la resta de l’estat.

 

Organitzen:

images

docs-del-mes-02

78 Sales
90288 Espectadors