Jordi Rovira presentarà l’estrena de “Tots els governs menteixen”

Jordi Rovira, periodista d’investigació i director de la revista Capçalera del Col·legi de Periodistes de Catalunya, presentarà l’estrena del documental “Tots els governs menteixen” el dijous 1 de juny a l’Aribau Club de Barcelona.

Jordi Rovira és llicenciat en Ciències de la Informació i Ciències Polítiques per la UAB. Periodista freelance des de 1998. Ha realitzat reportatges de caire social en una trentena de països com Kosovo, Iraq, Sierra Leone o Irlanda del Nord. La Vanguardia ha publicat la gran majoria dels seus reportatges. Des de 2005 combina aquesta feina amb la direcció de Capçalera, revista del Col·legi de Periodistes.

Després de la pel·lícula s’organitzarà un debat per parlar sobre el nou periodisme d’investigació i la necessitat de fer néixer noves iniciatives allunyades dels grans mitjans de comunicació.

Compra la teva entrada aquí

Dia: Dijous 01/06/2017

Hora: 20h

Lloc: Aribau Club de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 565)

 

ibanner_jordi_rovira_cat

78 Sales
90288 Espectadors