Dimarts 12/12 Íñigo Errejón i Carolina del Olmo presentaran “Renda Bàsica” a Madrid

“Renda Bàsica” a Madrid, aquest dimarts!

Aquest dimarts 12 de desembre hi haurà el passi a Madrid del documental Renda Bàsica.
La projecció tindrà lloc a la Cineteca del Matadero (Plaça Legazpi, 8) a les 19:00h.

La projecció del documental anirà acompanyada per un diàleg posterior sobre la viabilitat de la implantació d’una renda bàsica universal a Espanya, protagonitzat per Íñigo Errejón, diputat al Congrés per Podemos, i Carolina del Olmo, filòsofa i directora de publicacions del Círculo de Bellas Artes de Madrid, autora del llibre ¿Dónde está mi tribu?. El diàleg estarà moderat per en Diego Mas Trelles, director, productor i programadaor del DocsBarcelona.

Compra la teva entrada aquí!

78 Sales
90288 Espectadors