La directora Julia Dahr presentarà l’estrena de “Gràcies per la pluja” a Barcelona

Novetats de DocsBarcelona del Mes, Julia Dahr a Barcelona!

El proper dijous 1 de març la directora noruega Julia Dahr presentarà l’estrena del seu documental “Gràcies per la pluja” a l’Aribau Club de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalnes, 565) a les 19:30h. Després de la projecció la jove directora ens parlarà de la seva última pel·lícula i iniciarà un col·loqui participatiu amb el públic.

Directora i activista social, Julia Dahr ha treballat 8 anys en aquest documental i ara presentarà l’estrena oficial a Espanya de “Gràcies per la pluja” (Thank you for the rain).
Ella es defineix com algú que bolca el seu esforç en les històries que parlen dels efectes del medi ambient sobre les persones, i en concret, les conseqüències que comporta el canvi climàtic. Des d’un punt de vista nou, pretén qüestionar estereotips injustament establerts i crear un impacte a l’espectador.
L’any 2015 va ser nominada al premi Grierson i va guanyar el premi One World Media, la fundació que impulsa documentalistes i reportars a nivell mundial. A més, ha sigut catalogada per la revista Forbes com una de les trenta menors de 30 anys més influients del 2017.

Julia Dahr serà a Barcelona aquest proper dijous 1 de març per parlar-nos sobre la seva pel·lícula “Gràcies per la pluja” i explicar-nos com va topar amb aquesta emocionant història. El col·loqui serà en anglès amb traducció simultània al català.

 

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep totes les novetats de les estrenes documentals!

78 Sales
90288 Espectadors