Carolina Palau, Gisela Quer i Anna Passarell presenten l’estrena de “Un home millor (A Better Man)”

Carolina Palau i Gisela Quer, protagonistes del debat sobre violència masclista en motiu de l’estrena DocsBarcelona del Mes de maig.

El proper dijous 10 de maig DocsBarcelona del Mes estrena Un home millor (A Better Man), una pel·lícula valenta de la cineasta canadenca Attiya Khan i el director Lawrence Jackman, sobre la violència masclista i un nou paradigma de prevenció conegut com a justícia restaurativa. Un film en primera persona on l’Attiya s’enfronta cara a cara amb l’ex que la va maltractar quan era jove. 20 anys després de tallar i de posar fi els abusos, es produeix aquest primera trobada que serveix a la directara com a teràpia per poder curar-se emocionalment i superar els fantasmes del seu passat. Més infromació aquí.

Després de la projecció trindrà lloc un col·loqui amb Carolina Palau, coordinadora del Servei d’Atenció a Homes per la promoció de relacions no violentes (SAH), Gisela Quer, sociòloga i actualment responsable de violència, equitat de gènere i LGTBI a la Fundació Surt i l’Anna Passarell, psicòloga a la Fundació Surt, treballa en processos de recuperació terapèutica de dones supervivents de la violència masclista.

El diàleg té lloc en un moment on el debat feminista està a primera línia mediàtica, després de la vaga del 8 de març passat i les notícies recents sobre el cas de La Manada. Segons el Ministeri de Sanitat l’any passat hi van haver 51 dones assassinades a mans de les seves parelles o exparelles; més que l’any 2016. Un tema d’obligada reflexió, ja que els incansables esforços d’una part important de la població per aconseguir un canvi de mentalitat general no aconsegueixen acabar definitivament amb aquesta lacra que és la violència masclista.

 

L’estrena tindrà lloc a l’Aribau Club de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 565) el dijous 10 de maig a les 19:30h

Aconsegueix les teves entrades anticipades a través d’aquest enllaç.

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep totes les novetats de les estrenes documentals!

78 Sales
90288 Espectadors