Èxit a l’estrena de “Dolphin Man” a l’Aribau Club

L’estrena de Dolphin Man bat rècord d’espectadors

El DocsBarcelona del Mes de juliol arranca més fort que mai. L’estrena del documental Dolphin Man, que va tenir lloc al cinema Aribau Club de Barcelona el passat dijous 5 de juliol, va superar el seu rècord d’assistència en el que va d’any. 162 persones van omplir la sala 1 per poder veure l’increïble història de Jacques Mayol, el llegendari bussejador en apnea que va ser el primer en superar els 100 metres de profunditat sense l’ajuda de respiració artificial.


Foto: Salima Jirari

L’estrena va comptar amb la presència del campió mundial d’apnea estàtica, el català Aleix Segura Vendrell, que a dia d’avui ostenta Guiness World Record en la seva disciplina amb 24 minuts i 3 segons sota l’aigua.


Aleix Segura, campió mundial d’apnea estàtica

Dolphin Man promet ser un dels documentals més ben valorats del DocsBarcelona del Mes 2018. Es podrà veure al llarg del mes de juliol a altres sales catalanes i de la resta de l’estat. Es poden consultar en aquest enllaç.

78 Sales
90288 Espectadors