Noves projeccions d'”Over the Limit” a la Cineteca del Matadero!

La Cineteca del Matadero reprograma el documental protagonitzat per la gimnasta rusa Rita Mamun

Si no vas poder veure Over the limit en pantalla gran, estàs de sort!
Degut a l’èxit de la projecció del passat dimarts 11 de setembre, la Cineteca del Matadero de Madrid ha decidit, juntament amb DocsBarcelona del Mes, que reprogramarà el documental sobre la famosa gimnasta en tres sessions que tindràn lloc el mes de novembre.

Les projeccions seran el dimarts 13 de novembre a les 18:30h, el dimecres 14 a les 16:30h i el dijous 15 a les 16:30h. Ben aviat es podràn comprar les entrades anticipades a la web de la Cineteca: https://www.cinetecamadrid.com/programacion

 

Consultes a info@eldocumentaldelmes.com

 

78 Sales
90288 Espectadors