Tornen les projeccions al Cinema Esbarjo de Cardedeu!

El cicle DocsBarcelona del Mes torna al Cinema Esbarjo, després d’uns mesos tancat per obres

El proper dijous 1 de novembre a les 21:00h torna el DocsBarcelona del Mes al Cinema Esbarjo, amb la projecció de la pel·lícula Of Fathers and Sons. La pel·lícula del director sirià Talal Derki mostra una altra cara de la guerra de Síria, la dels nens soldat. Un film que representa una mirada única, fet que el converteix en imprescindible per a totes i tots aquells que els interessen les històries increïbles i reals.

El Cinema Esbarjo ha estat tancat des del juliol passat fins aquest octubre. Les obres de rehabilitació i reforma han servit per reforçar l’estructura del sostre de la zona de banys i de l’antic bar.

Més informació aquí

 

78 Sales
90288 Espectadors