PETITET al Cicle Gaudí

Petitet, el documental de Carles Bosch, al Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí és el circuit estable de cinema català organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català i que té com a finalitat apropar als espectadors cinema produït a Catalunya. Enguany comptarà amb el documental Petitet dins de la seva programació.

La pel·lícula, dirigida per Carles Bosch i guionitzada també per David Vidal, va inaugurar la 21a edició del Festival DocsBarcelona i va estrenar-se comercialment a sales i arreu dela xarxa del DocsBarcelona del Mes el passat mes de juny. Si te la vas perdre o vols repetir l’experiència, ja no tens excusa!

Al llarg d’aquest mes de novembre es podrà veure a un total de 34 sales i cinemes repartides arreu del territori català dins del Cicle Gaudí. Podeu consultar totes les dates, preus i horaris en aquest enllaç: https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/petitet/

 Foto: Sílvia Poch

Sinòpsi:

Joan Ximénez Valentí, més conegut amb el nom de Petitet, un corpulent gitano del barri del Raval de Barcelona, havia acompanyat –tocant els bongos– molts dels grans músics de la rumba. Abans de morir la seva mare, en Petitet li va prometre que algun dia retornaria la rumba catalana a dalt de tot, a un dels escenaris més importants: al Gran Teatre del Liceu. Ara, per poder complir la seva promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos genials, però indisciplinats– i aconseguir el miracle que suposa posar-se d’acord amb una orquestra simfònica.

78 Sales
90288 Espectadors