Un ponent de luxe al col·loqui de “Last Days in Shibati”

Francesc Canals, corresponsal a la Xina de TV3 i Catalunya Ràdio, al col·loqui de l’estrena de Last Days in Shibati

 

L’última estrena DocsBarcelona del Mes de l’any 2018 es presenta més que interessant. El reputat periodista de TV3 i Catalunya Ràdio a Pequín, Francesc Canals, serà el protagonista del col·loqui posterior a la projecció del documental Last Days in Shibati, el proper dimarts 4 de desembre als Cinemes Girona.

Directament des de Pequín i via Skype, iniciarem un col·loqui amb veterà corresponsal des de la mateixa sala de cinema un cop acabi la projecció per parlar de temes tractats a la pel·lícula, com ara la gentrificació, les expropiacions forçades, les migracions del món rural a les grans ciutats xineses (i viceversa) i el futur del gegant asiàtic.

No t’ho pots perdre! Aconsegueix les teves entrades AQUÍ

Francesc Canals és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha sigut subcap de la secció d’Internacional dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya i coeditor del programa setmanal d’informació internacional “Món 324”.

Des de la seva incorporació a la secció d’Internacional de TV3 el 1990, s’ha especialitzat en les àrees d’Àsia Oriental i el sud-est asiàtic, amb cobertures a la Xina, Corea del Nord, les Filipines, Malàisia i Indonèsia. Entre altres esdeveniments informatius, ha cobert el terratrèmol de Kobe i la recessió de Hong Kong a la Xina el 1997.

Des del febrer de 2015 ha succeït a Sergi Vicente com a corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a la Xina.

78 Sales
90288 Espectadors