Audiència rècord d'”Eugenio” a TV3

Més de mig milió d’espectadors van veure Eugenio al Sense Ficció de TV3

El documental Eugenio, dirigit per Xavier Baig i Jordi Rovira, i emès el dimarts 11 de desembre a les 22:00h per TV3 dins el programa “Sense Ficció”, va obtenir una audiència mitjana de 521.000 espectadors amb una quota de pantalla del 20,7%. Superant a la resta de cadenes dins de la franja horària competint amb programes com El Hormiguero, GH VIP o el partit de Champions Barça-Tottenham.

Amb això, va ser el segon programa més vist del dia, només superat pel Telenotícies Vespre amb una quota del 22,2%.

Des del DocsBarcelona del Mes només ens queda felicitar a tot l’equip de la pel·lícula, i en espacial als autors Xavier Baig, Òscar Moreno i Jordi Rovira, per un treball ben fet que ha sigut recompensat amb una de les millors audiències del Sense Ficció de TV3, i amb qui sempre estem encantats de compartir projectes.

El documental Eugenio es pot veure sencer a Filmin.es o adquirir el DVD a través de diferents punts de venda.

 

75 Sales
90288 Espectadors