Dues ponents de luxe al col·loqui de “Silvana”

La periodista cultural Júlia Bertran i la pianista Clara Peya, parlaran de música, sexualitat i feminisme en motiu de l’estrena de Silvana

Comencem l’any 2019 com es mereix!

El dijous 10 de gener a les 20:00h estrenem Silvana als Cinemes Girona de Barcelona, el documental que narra l’ascens a la fama de la rapera Silvana Imam, icona de la comunitat queer a Suècia. Lesbiana, feminista i antiracista ha esdevingut la veu d’una nova generació de joves inconformistes amb les seves cançons intransigents contra totes les formes d’opressió. La pel·lícula dirigida per tres noies, Mika Gustafson, Olivia Kastebring i Christina Tsiobanelis, enguany s’ha endut el Premi a Millor Documental de l’Acadèmica Sueca de Cinema.

Després de la projecció tindrem dues convidades de luxe, Júlia Bertran i Clara Peya, per iniciar un diàleg sobre qüestions de gènere, música, sexualitat i feminisme. Temes que els últims anys han entrat de ple a l’agenda mediàtica, esperem que per quedar-s’hi.

 

Clara Peya
Font: Enderrock
Júlia Bertran
Font: ElNacional.cat

Júlia Bertran, periodista cultural especialitzada en arts escèniques. Ha treballat des del 2005 a Televisió de Catalunya, sent redactora i reportera en programes com “Silenci?”, “Ànima” i “Tria33”. També ha treballat a Catalunya Ràdio, IcatFm i Com Ràdio. Actualment és reportera del programa “Quan arribin els marcians” a TV3 i col·labora en la revista Enderrock. Fa un any va publicar el llibre “M’estimes i em times” (Bridge), amb converses i il·lustracions que qüestionen els papers i els rols de gènere.

Clara Peya, pianista i compositora, és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Graduada en piano clàssic a l’ESMUC (2007), ha cursat estudis Superiors de jazz i modern al Taller de músics de Barcelona i ha estudiat durant més de 12 anys al conservatori Rimsky Korsakov de Sant Petersburg. És cofundadora de la companyia de teatre, dansa i música en directe “Les Impuxibles” i ha compost diverses músiques per espectacles de teatre i dansa. Una biografia frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme.

 

Podeu adquirir les vostres entrades anticipades per a l’estrena en aquest enllaç

Després de l’estrena i al llarg de tot el mes de gener hi hauran projeccions a tot Catalunya i Espanya, la major part seran gratuïtes o amb preus simbòlics.
Podeu consultar tota la info de la pel·lícula i les dates de projecció: https://eldocumentaldelmes.com/doc/silvana/

78 Sales
90288 Espectadors