Una ponent de luxe a l’estrena de “Ouaga Girls”

La periodista Tania Adam, al col·loqui de Ouaga Girls

Tania Adam, periodista i editora de Radio Africa Magazine, serà la protagonista en el col·loqui de l’estrena del documental Ouaga Girls, el proper dijous 7 de febrer als Cinemes Girona a les 19:30h.

Després de la projecció iniciarem el col·loqui amb la reputada periodista  per parlar de temes tractats a la pel·lícula, com ara l’afrofeminisme, l’empoderament de la dona a Àfrica, la interseccionalitat o la infrarepresentació del col·lectiu afrodescendent a Espanya.

No t’ho pots perdre! Aconsegueix les teves entrades AQUÍ

Tania Safura Adam és periodista, col·laboradora a Betevé (Barcelona Televsió) i gestora cultural especialitzada en migracions, interculturalitat i societats africanes. És fundadora i editora de Radio Africa Magazine i col·labora amb el programa “El matí de Catalunya Ràdio”, de Mònica Terribas.

78 Sales
90288 Espectadors