Acord entre 8tv i DocsBarcelona pel nou programa “Documentals Impossibles”

8tv inaugura una nova franja de programació amb “Documentals Impossibles”

Aquest dilluns 4 de febrer el canal 8tv inaugura una nova franja de programació televisiva, amb un programa titulat “Documentals Impossibles”, que s’emetrà de forma setmanal a les 22:00h. Aquest nou espai de cinema documental serà presentat per l’Anna Petrus, critica de cinema, guionista, directora i col·laboradora del DocsBarcelona.

Els espectadors podran gaudir cada setmana d’una selecció de quinze documentals fruit de l’acord entre 8tv i DocsBarcelona Distribution, aposta per fer arribar el cinema documental a nous públics a través d’aquesta nova finestra. Tots els documentals han rebut premis de prestigi internacional, tant de crítica com de públic, i s’ha pogut veure en diferents edicions del Festival DocsBarcelona i a les sales de la xarxa DocsBarcelona del Mes.

Pel que fa a la programació de “Documentals Impossibles” ve avalada per la marca DocsBarcelona Distribution, una aposta que garanteix la diversitat de mirades innovadores, la visibilitat de realitats, l’empodement col·lectius invisibilitzats i la capacitat d’aproximar-nos històries personals i íntimes d’arreu del món.

En definitiva, obres que ens emocionen i que ens descobreixin realitats ocultes des d’un punt de vista diferent i únic, a la vegada que propiciïn un anàlisi crític i un espai de reflexió.

Els títols que es podran veure en aquest cicle són:

PECADOS DE MI PADRE

SÍRIA: UNA HISTÒRIA D’AMOR

COM CANVIAR EL MÓN

LA TEORIA SUECA DEL AMOR

THE GOOD SON

ZORAN I ELS TIGRES DEL GOL

AMATEURS A L’ESPAI

A GOOD AMERICAN. EL PREU DE LA NOSTRA SEGURETAT

ANGRY INUK

HI HAVIA UNA VEGADA UNA ILLA

THE VISIT

THE HUMAN TOWER

INFILTRATORS

EL MERAVELLÓS REGNE DE PAPA ALAEV

EL VISIONARI

 

Ho han fet possible:

Presentadora del programa – Anna Petrus
Realització – Èric Motjer
Operador de càmera – Carles Moral
So – Isaac Bonfill
Maquillatge – Lorena Lozano
Producció – Àngels Villar
Gestió de materials: Ot Burgaya
Coordinació: Salima Jirari
Producció executiva: Joan Gonzàlez

 

78 Sales
90288 Espectadors