La ballarina Ariadna Montfort al col·loqui de l’estrena de “Bobbi Jene”

Col·loqui amb Ariadna Montfort a l’estrena de Bobbi Jene

Ariadna Montfort, ballarina i coreògrafa barcelonina, serà la protagonista del col·loqui postrerior a l’estrena de Bobbi Jene, el proper dimarts 5 de març a les 20:00h als Cinemes Girona de Barcelona (c/ Girona, 175). Aconsegueix les teves entrades AQUÍ

L’Ariadna Montfort es va formar a l’Escola Atelier Rudra-Béjart a la ciutat de Lausanne. Ha sigut ballarina de la Companyia de Dansa Batsheva a Israel, on va conèixer a la protagonista de la pel·lícula Bobbi Jene, i ha impartit classes de la tècnica “Gaga” en tallers internacionals. A més, ha rebut el Premi de Dansa Institut del Teatre per la seva peça “Maoré” que es va estrenar al Festival Grec 2017.

Aquí podeu veure un recull breu de “Maoré”:

 

ON I QUAN:

Cinemes Girona (c/ Girona, 175), BARCELONA

20:00h

Metro: Verdaguer L4 y L5

 

78 Sales
90288 Espectadors