L’estrena de “Namrud el problemàtic” comptarà amb el seu director

El director de Namrud el problemàtic protagonitzarà el col·loqui als Cinemes Girona

Novetats a l’estrena de Namrud el problemàtic! El seu director, Fernando Romero Fosthuber, participarà via videoconferènciaen el col·loqui que tindrà lloc després de la projecció.

El director sevillà actualment establert a  Vienaens explicarà com ha sigut l’experiència de fer aquest documental en la què ha estat treballant durant de 5 anys i que gira entorn en Jowan Safadi, un cantant de rock underground palestí-israelià i que ofereix una mirada diferent del conflicte entre Israel i Palestina.

L’estrena de Namrud el problemàtic a Barcelona  tindrà lloc el proper dijous 4 d’abril als Cinemes Girona a les 19:30h.

No t’ho pots perdre! Aconsegueix les teves entrades AQUÍ

Fernando Romero Forsthuber va néixer a Sevilla. Als 17 anys es va traslladar a Viena i aviat va començar a treballar en la indústria cinematogràfica. Dos anys més tard, va fer el seu primer viatge a Israel, on va treballar amb músics palestins com a director i productor de vídeos musicals. A Àustria va establir una bona reputació en el camp dels videoclips i la publicitat. En els últims anys, Fernando també ha treballat realitzant reportatges, especialment a Síria, per a televisions com ara l’austríaca ORF. Namrud el problemàtic és el seu primer llargmetratge documental.

78 Sales
90288 Espectadors