Estrena de Time Trial als Cinemes Girona de Barcelona!

Tret de sortida de Time Trial als Cinemes Girona!

Aquest dijous 2 de maig a les 19:30h s’estrena oficialment Time Trial, la pel·lícula sobre el ciclista David Millar. La pel·lícula que ha passat per alguns dels millors festivals de cinema documental d’arreu del món (IDFA, CPH:DOX*, Sheffield, Visions du Réel, etc.) i ara aterra a Espanya de la mà de DocsBarcelona del Mes. A més, al llarg de tot el maig es podrà veure a més de 70 sales.

Time Trial és la història del retorn al ciclisme de competició del mític David Millar, la que fou la jove promesa del ciclisme escocès que va veure truncada la seva carrera esportiva per un cas de dopatge l’any 2004. Anys després, tot i sentir-se gran, en David decideix tornar a competir per redimir els seus actes del passat i començar de nou com a ciclista net amb un objectiu: el Tour de França.

Però cada any que passa en David preparant-se pel Tour és un any menys que disposa per aconseguir aquesta fita, ja que el temps corre a la seva contra. Serà capaç de tornar a disputar aquesta competició tants anys després?

Descobreixe-ho avui! Compra les teves entrades AQUÍ

L’estrena comptarà amb un col·loqui posterior de dues personalitat dins del món del ciclisme: Isaac Vilalta, cap de redacció de la revista VOLATA, i Josep Jufré, ex-ciclista professional i guayador de La Clàssica dels Ports de Guadarrama l’any 2002.

 

Lloc: Cinemes Girona (c/ Girona, 175) | Metro: L4 i L5 Verdaguer

Hora: 19:30h

 

 

78 Sales
90288 Espectadors