El ciclista David Millar a la projecció de Girona

El ciclista David Millar presenta Time Trial al Museu del Cinema de Girona!

Aquest dijous 9 de maig a les 19:00h tindrà lloc a la projecció de Time Trial al Museu del Cinema de Girona (C/ de la Sèquia, 1).
Serà un passi molt especial, ja que comptarem amb la presència de David Millar, ciclista professional entre el 1997 i el 2014 i protagonista de la pel·lícula Time Trial.

Especialista en contrarellotge, en el seu palmarès destaquen tres etapes del Tour de França, cinc a la Volta a Espanya i una al Giro d’Itàlia, entre moltes altres victòries. Uns mesos abans del Tour de França de 2004, Millar va ser sancionat durant dos anys per un cas de dopatge. Time Trial és la història del retorn al ciclisme de competició del mític David Millar, la jove promesa del ciclisme escocès que va veure truncada la seva carrera esportiva. Anys després, tot i sentir-se gran, en David decideix tornar a competir per redimir els seus actes del passat i començar de nou com a ciclista net amb un objectiu: el Tour de França. Cada any que passa en David preparant-se pel Tour és un any menys que disposa per aconseguir aquesta fita, ja que el temps corre a la seva contra. Serà capaç de tornar a disputar aquesta competició tants anys després?

Després de la projecció s’iniciarà un col·loqui en anglès amb David Millar on el públic podrà preguntar i participar.

Entrada gratuïta fins a completar aforament.

 

Tan si ets amant de ciclisme com si no, no t’ho pots perdre!

Lloc: Museu del Cinema (c/ de la Sèquia, 1)

Hora: 19:00h

78 Sales
90288 Espectadors