Atenció: “Womanhood” es tornarà a projectar als Cinemes Girona!

Nova projecció de “Womanhood” als Cinemes Girona

DocsBarcelona del Mes i els Cinemes Girona organitzen una nova projecció de “Womanhood” el proper divendres 13 de setembre a les 20:00h.

Pots fer-te amb les teves entrades en aquest enllaç.

La decisió s’ha près degut a l’èxit de l’estrena oficial de la pel·lícula el passat dijous 5 de setembre, on la directora kenyana Beryl Magoko hi va ser present per presentar el documental i va poder conversar amb el públic assistent. L’èxit entre els assistents va ser majúscul i on es va omplir la sala gran dels Cinemes Girona.

Womanhood és un viatge emocional a cavall entre Alemanya i Kenya, en què Magoko comparteix les seves sensacions més íntimes, profundes i silenciades amb altres dones víctimes de la MGF i, per primera vegada, també ho fa amb la seva mare.

 

 

78 Sales
90288 Espectadors